woensdag, juli 24, 2024

Eerste bewoners de Harmonie ontvangen sleutel

De woningen van nieuwbouwproject de Harmonie worden komende tijd opgeleverd aan de nieuwe bewoners. De eerste bewoners werden welkom geheten tijdens een feestelijke sleuteloverdracht.

Na een lange periode van bouwwerkzaamheden is het altijd een feestelijk moment als de eerste woningen kunnen worden opgeleverd. Bij de Harmonie werden twee van de eerste bewoners dan ook welkom geheten.

Wethouder Jannes van der Heide (Stadsontwikkeling) overhandigde aan de bewoners de nieuwe sleutel en is ook zelf blij met de oplevering: “De nieuwe woonbuurt Harmonie, dichtbij het centrum, voegt echt iets toe aan Capelle. De woningen zijn gebouwd voor een brede doelgroep en passen door de kwaliteit en duurzame oplossingen veel beter in de huidige tijd.”

Ook de bewoners zijn vreugdevol. “We zijn erg blij met onze nieuwe woning. Heel bewust hebben we gekozen voor nieuwbouw. Enerzijds omdat het helemaal up-to-date is en energiezuinig. Anderzijds omdat je nieuwbouw helemaal naar eigen smaak kan afmaken”, vertelt één van hen.

Er zijn in de nieuwe woonbuurt 144 nieuwe woningen met divers aanbod gebouwd, maar ook 56 sociale huurwoningen van woningcorporatie Havensteder zijn gerenoveerd. Ook de openbare ruimte tussen de woning wordt onder handen genomen. De verwachting is dat eind dit jaar alle woningen zijn opgeleverd en dat de buitenruimte dan ook is ingericht.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen