vrijdag, juli 12, 2024

Explosie bij woning aan Ravelstraat

In de nacht van zondag op maandag heeft er een explosie plaatsgevonden bij een woning aan de Ravelstraat. Dit heeft de politie bekendgemaakt. Naar de dader wordt nog gezocht.

De politie laat weten dat de ontploffing rond 03.40 uur gebeurde. Deze richtte schade aan, maar de bewoners bleven ongedeerd. De politie heeft sporen veiliggesteld en buurtonderzoek gedaan. De politie heeft geen informatie vrijgegeven over het signalement van de dader(s).

Mensen die meer weten en nog niet met de politie hebben gepraat, worden gevraagd hun tips alsnog door te geven. Dit kan via het algemene nummer (0900-8844) of het Team Criminele Inlichtingen (088-661 77 34). Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

Tweede explosie

De explosie aan de Ravelstraat is de tweede explosie deze nacht in de regio. Eerder vond ook een ontploffing plaats aan de Benthuizerstraat in Rotterdam. De politie gaat vooralsnog niet uit van een verband.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen