vrijdag, juli 12, 2024

Burgemeester Schalijlaan weer toegankelijk voor verkeer

Vanaf vandaag (vrijdag 19 januari) kan verkeer weer over de Burgemeester Schalijlaan. Er zijn nog wel werkzaamheden, maar verkeer kan nu beurtelings over รฉรฉn rijstrook.

Sinds 8 januari is de Burgemeester Schalijlaan afgesloten, omdat een duiker wordt vervangen. De straat is een doorgaande weg in de wijk Schollevaar. De afsluiting zorgde dus voor extra reistijd.

Het verkeer volgt de omleidingsroute onder andere via de Hoofdweg. Daar zijn woensdag 17 januari ook werkzaamheden gestart in verband met het vervangen van de verkeerslichten. Met name in de spits zorgden beide werkzaamheden voor grote verkeershinder.

Gemeente erkent fout

In een reactie op vragen van Capelle Vandaag erkent de gemeente de fout. “De Schalijlaan had niet volledig afgesloten mogen worden”, zo luidt de reactie. Als oplossing zijn er nu tijdelijke verkeerslichten geplaatst en verkeersregelaars ingezet, zodat de weg toch open kan. “Automobilisten moeten nog steeds wel rekening houden met vertraging, maar zij hoeven niet meer om te rijden. We bieden onze excuses aan voor het ongemak.”

Lees verder over dit onderwerp

1 REACTIE

  1. Ook wij als mens nemen weleens de verkeerde beslissingen.
    Dat mag de gemeente (overheid) ook weleens gebeuren.
    Het beginsels was vast goed bedoeld maar gebleken dat het anders moet.
    Goed geanticipeerd gemeente Capelle.
    ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Reacties zijn gesloten.

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen