vrijdag, juli 12, 2024

Nieuwjaarsvoorstelling met Capelse talenten

Woensdagavond vond in het Isala Theater de nieuwjaarsvoorstelling plaats met afsluitend de nieuwjaarsreceptie. Het was een avond gevuld met Capelse talenten.

De avond werd geopend met Indiase dans door dansschool Ashakiran. De dans werd gevolgd door muzikale optredens van de jonge Yuewen Yin op de piano. Charles Vermeer zong en begeleidde zichzelf op de piano. Ulrike Westfa zong met begeleiding op de gitaar door Mark Westfa.

Normaliter geeft de burgemeester een toespraak tijdens de nieuwjaarsvoorstelling, maar dit jaar gebeurde dat net even anders. Door het plotselinge vertrek van Oskam is Cor Lamers nog kort (waarnemend) burgemeester. Op het podium volgde daarom een kort gesprek tussen presentator Imad el Kaka en Cor Lamers, als introductie aan de Capellenaren.

Afsluitend trad Gideon Luciana op. Gideon won afgelopen jaar het programma The Talent Scouts en staat komende editie op Pinkpop.

Artikel gaat verder onder fotogalerij 
Receptie

Na de voorstelling was in de foyer van het theater de nieuwjaarsreceptie. Glazen champagne en ander drinken stond klaar, zodat Capellenaren samen konden toosten op het nieuwe jaar.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen