vrijdag, juli 12, 2024

[VIDEO] Kijk live mee naar de nieuwjaarsvoorstelling in het Isala Theater

Vanavond start om 19.15 uur de nieuwjaarsvoorstelling in de grote zaal van het Isala Theater. De nieuwjaarsvoorstelling is hieronder live te bekijken.

De nieuwjaarsvoorstelling wordt gepresenteerd door Imad el Kaka. Dansschool Ashakiran opent feestelijk in Bollywood style, de jonggetalenteerde Yuewen Yin speelt klassiek op de vleugel, Ulrike Westfa zingt in jazz style en ook Charles Vermeer laat van zich horen. Als afsluiting zingt Gidion Luciana de sterren van de hemel.

Traditioneel zal ook de burgemeester een nieuwjaarstoespraak houden. De nieuwe burgemeester Cor Lamers zal dit dus voor het eerst doen en zich voorstellen aan de inwoners. Ook kijkt hij samen met de toeschouwers vooruit naar het nieuwe jaar.

Na afloop wordt in de foyer van het theater gezamenlijk geproost op het nieuwe jaar. De nieuwjaarsreceptie is vrij toegankelijk, dus ook voor mensen die geen kaartje hebben bemachtigd voor de voorstelling.


Bekijk hier live nieuwjaarsvoorstelling (start rond 19.15 uur)

 

Werkt de video op deze pagina niet? Druk dan op deze link.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen