woensdag, juli 24, 2024

Tweede nacht op rij explosie bij zelfde woning in Kralingseveer

Voor de tweede nacht op rij is bij dezelfde woning in de Rotterdamse wijk Kralingseveer een ontploffing geweest. De politie is op zoek naar getuigen.

Opnieuw was dezelfde woning aan de Buffelstraat doelwit. Iets voor half vijf vanochtend werd opnieuw een explosief bij de woning tot ontploffing gebracht. De woning was al op last van de burgemeester gesloten en dichtgetimmerd. Er was daarom niemand in de woning. Wel ontstond opnieuw schade aan het pand.

Tweede nacht op rij

In de nacht van zaterdag op zondag werd ook al een explosief bij de woning tot ontploffing gebracht. Ook toen raakte er niemand gewond en was de schade beperkt. Die nacht wist de politie even later op de Abram van Rijckevorselweg twee verdachten aan te houden. Het gaat om een 21-jarige man en 14-jarige jongen, beiden uit Ridderkerk.

De politie heeft voor de laatste explosie vooralsnog niemand aangehouden. Het onderzoek is gestart en mensen die mogelijk getuige waren of camerabeelden van uit de omgeving hebben, worden gevraagd contact op te nemen.

Artikel gaat verder onder tweet

Onrustige nacht

In de nacht van zondag op maandag was er niet enkel een ontploffing aan de Buffelstraat. In totaal waren er gedurende de nacht vijf explosies in de regio. De andere vier waren in Rotterdam en Vlaardingen.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen