vrijdag, juli 12, 2024

86-jarige vrouw overleden na ongeluk op Schenkelse Dreef

De 86-jarige vrouw die afgelopen zaterdag ernstig gewond raakte bij een ongeluk in Schenkel is overleden. Dat heeft de politie maandag bekend gemaakt.

Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Schenkelse Dreef met de Wingerd. De vrouw werd aangereden door een auto, waarna de bestuurder doorreed. Het Capelse slachtoffer is nu alsnog bezweken aan haar verwondingen.

Zonder geldig rijbewijs

Later op de avond werd de auto aangetroffen in Rotterdam. Een 20-jarige man en een 18-jarige vrouw uit Rotterdam werden opgepakt. Het tweetal maakte tijdens de aanrijding een proefrit met de auto. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij een verkeersongeval met dodelijke afloop en het verlaten van een plaats van ongeval.

Uit betrouwbare bron zou de man achter het stuur hebben gezeten, maar zou hij niet in het bezit zijn geweest van een geldig rijbewijs. Vanwege het onderzoek kan de politie dit niet bevestigen of ontkennen.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen