vrijdag, juli 12, 2024

UPDATE | Voetgangster (86) ernstig gewond na aanrijding op Schenkelse Dreef, automobilist doorgereden

Zaterdagmiddag is een 86-jarige vrouw ernstig gewond geraakt toen ze werd aangereden door een auto op de kruising van de Schenkelse Dreef met de Wingerd. De betrokken automobilist is na het ongeval doorgereden.


Update Ma 8 januari: De vrouw is overleden aan haar verwondingen


Het ongeval gebeurde rond half vijf ’s middags. De vrouw, een inwoonster van Capelle, was te voet toen ze door een auto werd aangereden. De politie laat weten dat het slachtoffer ernstige verwondingen heeft opgelopen en met spoed naar het ziekenhuis is overgebracht.

Automobilist gevlucht

De automobilist die de voetganger heeft aangereden, is na het ongeval doorgereden. De politie heeft op de Koperstraat in Rotterdam een beschadigde auto aangetroffen die vermoedelijk betrokken was. De auto is in beslag genomen.

De politie heeft twee verdachten aangehouden. Het gaat om een 20-jarige man en 18-jarige vrouw, beiden uit Rotterdam. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij de aanrijding en het verlaten van een plaats van ongeval.

De Schenkelse Dreef is vanwege het ongeval afgesloten geweest. De politie heeft sporenonderzoek uitgevoerd. Inmiddels is de weg weer open.

De vermoedelijk betrokken auto is in beslag genomen voor nader onderzoek

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen