vrijdag, juli 12, 2024

Verdachte van mishandeling hoogzwangere vrouw vrijgelaten

De 44-jarige man die ervan wordt verdacht in Capelle een hoogzwangere vrouw te hebben mishandeld en beroofd, is weer vrij. Dit heeft het Openbaar Ministerie bekend gemaakt.

Een hoogzwangere vrouw werd begin november van achteren aangevallen in de wijk ‘s-Gravenland. De vrouw viel en liep zwaar letsel op. Terwijl ze buiten bewustzijn raakte, werd ze beroofd van haar telefoon. Haar baby bleef gelukkig ongedeerd en de vrouw is inmiddels bevallen van een gezonde dochter.

De mishandeling zorgde voor veel ophef en ook de politie stelde alles in het werk om de dader te vinden. Dit leidde tot een aanhouding op zaterdag 16 december. De politie maakte bekend in Den Haag een 44-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats te hebben aangehouden. Hij zou geïdentificeerd zijn aan de hand van camerabeelden.

Vrijlating

Maandag is bekend gemaakt dat de man weer is vrijgelaten. “Er zijn op dit moment onvoldoende ernstige bezwaren om hem langer vast te houden”, zo laat het Openbaar Ministerie weten. “Hij blijft wel verdachte en het onderzoek loopt uiteraard door.”

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen