vrijdag, juli 12, 2024

Vrijdag en zaterdag kerstmarkt op Amnestyplein

Vrijdag 15 en zaterdag 16 december staat de Capelse kerstmarkt wederom op het Amnestyplein. Er staan weer een groot aantal kraampjes met lekkers, leuke spulletjes en er zijn verschillende activiteiten.

Het is alweer de tweede editie van de Capelse kerstmarkt. Op het Amnestyplein zullen weer diverse kraampjes te vinden zijn met leuke producten, lekkere hapjes en (warme) drankjes. Er is live muziek en ook kan je op de foto met de Kerstman in de kerststal.

Voor kinderen zijn er tal van leuke (gratis) activiteiten te doen. Denk aan het knutselen van een eigen kerstbal of kerstkaart, verschillende spelletjes, en ook is net als vorig jaar de schaatsbaan weer aanwezig. Neem hiervoor wel zelf schaatsen en handschoenen (verplicht op de schaatsbaan) mee.

Openingstijden

De kerstmarkt is vrijdag van 16.00 tot 20.00 uur geopend. Op zaterdag is de markt te bezoeken van 13.00 tot 20.00 uur.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen