vrijdag, juli 12, 2024

Mishandelde hoogzwangere vrouw bevallen van gezonde dochter, dader nog niet gevonden

De Capelse vrouw die op 6 november werd mishandeld tijdens een beroving, is bevallen van een gezond dochtertje. Dit nieuws is gedeeld via opsporingsprogramma Bureau Rijnmond, die opnieuw aandacht geeft aan de zaak.

Op de bewuste maandagavond stapte het slachtoffer tussen 20.00 en 20.15 uur uit bij metrostation Capelsebrug en liep via de Haydnstraat richting de Bizetstraat. Nabij het bruggetje tussen de straten werd de vrouw van achteren neergeslagen en beroofd van haar telefoon.

De hoogzwangere vrouw viel voorover op haar buik en gezicht. Het ongeboren kindje bleek gelukkig ongedeerd, maar dit had ook anders kunnen aflopen. De vrouw liep meerdere botbreuken op in het gezicht. Inmiddels is de vrouw bevallen van haar kindje: een gezond meisje.

Getuigenoproep

De politie is nog altijd op zoek naar de dader. Voor zover bekend zijn er geen camerabeelden van hem en omdat de vrouw van achteren werd neergeslagen en buiten bewustzijn raakte, is er ook geen signalement. Toch hoopt de politie dat er mensen zijn die iets gezien hebben, bijvoorbeeld dat de vrouw al werd achtervolgd.

Alle tips die mogelijk bruikbaar zijn voor het onderzoek, zijn welkom. Tips doorgeven kan rechtstreeks aan de recherche via de Opsporingstiplijn (0800-6070). Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).


Bekijk hieronder het fragment van opsporingsprogramma Bureau Rijnmond:

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen