vrijdag, juli 12, 2024

Veteranen genieten van speciale avond in Isala Theater

Donderdag 27 oktober vond in het Isala Theater in Capelle de jaarlijkse veteranenbijeenkomst plaats. Veteranen uit Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Zuidplas konden genieten van een gezamenlijk maaltijd en het veteranenconcert.

Ieder jaar worden de veteranen uit de drie gemeenten uitgenodigd om samen te komen. Het samenzijn en de ontmoeting is van grote waarde voor deze groep. Ook is het een moment waarin dankbaarheid en waardering kan worden getoond voor hun inzet.

De groep veteranen kregen eerste een heerlijke ‘blauwe hap’ geserveerd en mochten daarna de zaal van het theater in. Allereerst gaf de Krimpense burgemeester Jan Luteijn een korte toespraak. Majoor der mariniers Georges Belderbos was gastspreker en vestigde de aandacht op het thuisfront van de veteranen, maar ook zijn persoonlijke ervaringen.

Artikel gaat verder onder afbeelding
Majoor der mariniers Georges Belderbos was gastspreker

Hierna was het tijd voor het muzikale programma van de avond. Het Marinierskapel der Koninklijke Marine had in de eerste helft een klassiek programma. Na de pauze was er een spetterende show met onder andere solist Franklin Brown. Na een woord van dank dirigeerde burgemeester Peter Oskam de toegift.

Burgemeester Peter Oskam dirigeerde de toegift

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen