vrijdag, juli 12, 2024

Gemeente organiseert evaluatieavond over WOP

In Capelle aan den IJssel heeft elke wijk een WOP: een Wijkoverlegplatform. Bij het WOP wordt informatie gedeeld en andere zaken uit de wijk behandeld. De gemeente organiseert een evaluatieavond om te horen wat inwoners van hun WOP vinden.

Bij het Wijkoverlegplatform werken wijkbewoners samen met instanties zoals gemeente, woningcorporaties of politie. Ook heeft elke WOP budget om initiatieven te realiseren die de wijk beter maken en bewoners nader tot elkaar brengt. Er worden vier keer per jaar openbare bijeenkomsten georganiseerd waarbij diverse zaken besproken worden.

Evaluatie

De gemeente wil inventariseren wat mensen denken over het WOP van hun wijk. Als mensen zelf wel eens bij een bijeenkomst zijn geweest of op een andere manier te maken hebben gehad met het WOP, dan worden ze uitgenodigd voor de evaluatieavond. Wat gaat er goed, maar ook: wat kan er anders of beter? De gemeente hoort het graag.

De evaluatieavond vindt plaats op 9 november op het gemeentehuis (Rivierweg 111). De avond zelf start om 19.00 uur. De inloop is vanaf 18.00 uur en dan staat er ook een kop soep en broodje klaar.

Aanmelden voor de avond is verplicht en kan tot en met 7 november. Geef je op via het aanmeldformulier op de website van de gemeente.


Wil je meer weten over het Wijkoverlegplatform? Lees dan verder op capelleaandenijssel.nl/wijkoverlegplatform-wop

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen