woensdag, juli 24, 2024

Verdachte van dodelijke aanrijding Maasboulevard drie maanden langer vast

De 37-jarige man uit Nijmegen die ervan wordt verdacht de dodelijke aanrijding te hebben veroorzaakt op de Maasboulevard in Rotterdam, blijft drie maanden langer vastzitten. Dit werd dinsdag 19 september besloten.

In de avond van 2 september worden twee voetgangers aangereden op een oversteekplaats op de Maasboulevard. Het tweetal, een 79-jarige man en 74-jarige vrouw uit Capelle aan den IJssel, komen ter plekke te overlijden.

De bestuurder laat iets verderop zijn zwaar gehavende bestelbus achter. In plaats van zich zich te ontfermen over de twee aangereden voetgangers, gaat de man ervandoor. Een dag later meldt de bestuurder zich bij de politie.

Langer vast

Eerder werd het voorarrest al met twee weken verlengd. Dinsdag verscheen de verdachte opnieuw voor de rechter. Die bepaalde dat hij nog zeker negentig dagen langer vast blijft zitten gedurende het verdere onderzoek.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen