vrijdag, juli 12, 2024

Gestolen auto in brand gestoken op parkeerplaats Groenedijk

Op de parkeerplaats van de tennisvereniging aan de Groenedijk is afgelopen nacht een auto in brand gestoken. Het bleek te gaan om een gestolen Toyota C-HR. Omstanders hoorden een harde knal en zagen daarna het brandende voertuig staan waarop de brandweer is gebeld.

Bij aankomst stond de auto al compleet in lichterlaaie. De brandweer wist het vuur snel onder controle te krijgen. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om de auto op te halen. Omdat het gaat om een hybride voertuig moet deze mogelijk in een dompelbak worden geplaatst.

Uit onderzoek van de politie bleek dat de auto voorzien was van valse kentekenplaten en het voertuig zelf als gestolen stond opgegeven. Dit type auto wordt afgelopen maanden veelvuldig gestolen.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen