woensdag, juli 24, 2024

Foodtrucks en muzikale sfeermakers, zesde editie Smaack XL zit erop

De zesde editie van Smaack XL, hét gratis theater- en foodfestival van de gemeente, zit er weer op. Dit jaar voor het eerst als tweedaags festival, maar net zo’n groot succes als tijdens eerdere jaren.

Vrijdagavond konden mensen al genieten van de Pre-Party, met name gericht op jongeren. Die avond viel al goed in de smaak en trok al zo’n drieduizend bezoekers. Op zaterdag was vanaf de middag van alles te beleven.

Kids Plein

Voor de jongste Capellenaren was er het Kids Plein. Hier konden kinderen leuke spelletjes spelen, knutselen of aan andere activiteiten meedoen. Ook waren er tal van leuke optredens om te bewonderen.

Smaa(c)kmakers

De foodtrucks waren zaterdag ook naar het Amnestyplein gekomen. Bezoekers konden daar allerlei nieuwe smaken ontdekken of vertrouwde gerechten bestellen. Ook stonden er kraampjes waar mensen in contact konden komen met verschillende lokale organisaties.

Ook zaterdag waren er weer allerlei muzikale optredens verspreid over twee podia. Don de Baron presenteerde alle artiesten, DJ’s en acts. Tot in de late uurtjes konden mensen genieten van allerlei optredens, van rockmuziek door Undercover Rolling Stones Tribute, sfeermakende meezingers door Crazy Piano’s, tot een knallende afsluiter van hoofdact Emma Heesters.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen