vrijdag, juli 12, 2024

Nieuwe sportzaal De Populier geopend

Zaterdag is de nieuwe sportzaal De Populier geopend. Ter gelegenheid van de opening hielden de verschillende sportverenigingen demonstraties voor de aanwezigen.

De oude sportzaal stamde alweer uit 1975 en was sterk verouderd. De oude zaal is gesloopt en de nieuwe sporthal is nu klaar. Deze zal ook verbonden worden met de nog te bouwen nieuwe basisschool De Groeiplaneet. Naar verwachting zal deze voor de zomervakantie van 2024 worden opgeleverd.

Verschillende partijen zullen gebruik maken van de nieuwe sportzaal en hebben ook allemaal hun eigen ideeën en wensen aangedragen voor de ontwikkeling. Doordeweeks zullen drie Krimpense basisscholen gebruik maken van de zaal. In de avonden en de weekenden maken K.D.O. (turnen), B.V.K. (basketbal), de Harttrimgroep Krimpen en B.V. De Populier (badminton) gebruik van deze sportzaal. Ook is er plek voor bezoekers om goed zicht te hebben op de sporters.

Artikel gaat verder onder afbeeldingen
Feestelijke opening

Wethouder Wubbo Tempel (Onderwijs) verrichte de officiële openingshandeling. Na een dankwoord aan alle betrokkenen liet hij het doek vallen en mocht hij als eerste de deur openen.

Na de opening werden demonstraties gegeven door de betrokken verenigingen en waren er sportieve activiteiten voor de Krimpense jeugd om aan mee te doen.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen