vrijdag, juli 12, 2024

HAP en SEH in IJsselland Ziekenhuis gaan intensiever samenwerken

In het IJsselland Ziekenhuis worden de Huisartsenpost (HAP) en de Spoedeisende Hulp (SEH) verbouwd tot een spoedplein. De teams van de SEH en HAP gaan intensiever samenwerken, zodat patiënten sneller en beter kunnen worden geholpen.

Het IJsselland Ziekenhuis wil met de intensievere samenwerking bewerkstelligen dat patiënten minimale wachttijden hebben en de kwaliteit van de zorg zo hoog mogelijk wordt. Zorgverleners hoeven zo geen onnodige zorg in de tweede lijn te geven of dubbel werk te doen.

Met deze verbouwing komt er in de huisartsenpost meerdere gemeenschappelijke ruimtes, zoals één balie, wachtkamer, triagekamer en een spoedkamer. Waar de patiënt voorheen twee aparte balies trof – één van de HAP en één van de SEH – komt er nu een gezamenlijke balie.

Het ziekenhuis hoopt het vernieuwde deel eind dit jaar al in gebruik te kunnen nemen. Gedurende de verbouwing blijven de afdelingen toegankelijk voor patiënten.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen