vrijdag, juli 12, 2024

Capelse fractie PvdA zet stappen met inwoners: ‘Laat je wijk zien’

Op woensdagavond 23 augustus organiseert de Capelse fractie van de PvdA een wandeling in de omgeving van de Oude Plaats. De partij wil op deze manier in contact komen met bewoners en een beter beeld krijgen van de wijk.

De wandeling van 23 augustus start om 19.45 uur en gaat door de omgeving van de Oude Plaats, het vroegere centrum van de gemeente. Er wordt verzameld op de hoek van de Raadhuisstraat-Plantsoenstraat, bij het Plantsoen Oude Plaats.

Betrokken bewoner van de Oude Plaats Anne van Veenen en Raadslid Wendy Tieman wandelen mee. Van Veenen weet veel te vertellen over de geschiedenis van Capelle. Tijdens de wandeling wil de partij in contact komen met de wijkbewoners om zo te horen wat er in de wijk speelt. Maar uiteraard is iedereen ook welkom voor de gezelligheid.

Aanmelden is niet nodig. De route kan ter plekke veranderd worden, dus zal altijd toegankelijk zijn voor gebruikers van een rolstoel, of een rollator en kan aangepast worden aan de wensen van de deelnemers.


Wandeling met bewoners

De lokale PvdA-fractie organiseert vaker wandelingen om in contact te komen met inwoners van verschillende wijken. Eerder is de partij onder andere al in het Schollebos, Schollevaar en Fascinatio geweest. Mensen die willen dat de partij naar hun wijk of buurt komt, hoeven dit niet per se af te wachten en kunnen mailen naar capelleaandenijsselpvda@gmail.com.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen