vrijdag, juli 12, 2024

Capellenaar opgepakt voor overval in Vlaardingen

De politie heeft een 21-jarige Capellenaar aangehouden voor een overval op een juwelier in Vlaardingen. De man zou donderdag aan het begin van de middag de winkel zijn binnengelopen met een mes en geld hebben geëist. Hij kon snel worden aangehouden.

In de winkel ontstond een korte worsteling tussen een medewerker en de man. De overvaller ging er uiteindelijk met een onbekend geldbedrag vandoor. Ver kwam hij uiteindelijk niet: hij werd bij zijn vluchtpoging overmeesterd door omstanders. Hij heeft toen nog wel een man in zijn been gestoken. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft de man aangehouden. De regionale omroep Rijnmond meldt dat hij volgens omstanders ‘ik doe dit voor mijn kinderen’ zou hebben geroepen.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen