woensdag, juli 24, 2024

Update | Man gewond bij steekpartij, verdachte aangehouden

Een man is dinsdagavond gewond geraakt bij een steekincident. De verdachte is aangehouden, zo meldt de politie woensdag.

Rond zeven uur ontving de politie melding dat een man was gestoken. Hulpdiensten haastten zich daarop naar de woning aan de Nabucco om zich over het slachtoffer te ontfermen.

De twee mannen zouden al elders ruzie hebben gekregen, waarna één van hen een mes haalde en het slachtoffer neerstak. Deze raakte gewond aan zijn hand en is uiteindelijk naar het ziekenhuis overgebracht voor behandeling.

Inval

De identiteit van de dader lijkt bij de politie bekend. Iets later vielen agenten namelijk een woning binnen aan de Parsifal. De verdachte was echter niet thuis. Wel wisten agenten contact te leggen met de man en heeft hij zich later gemeld bij de politie.

Tips melden

Mensen die iets hebben gezien of camerabeelden uit de omgeving hebben, worden gevraagd dit door te geven via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen