vrijdag, juli 12, 2024

Vleermuizenexcursie in het Schollebos op 25 augustus

Op vrijdagavond 25 augustus organiseert Stichting Natuurvrienden Capelle (SNC) hun jaarlijkse vleermuizenexcursie in het Schollebos. Wees er snel bij, want vol is vol.

Tijdens de excursie gaat de groep onder begeleiding het Schollebos in op zoek naar vleermuizen. Daarbij wordt onder andere gebruik gemaakt van een bat-detector, die het geluid van vleermuizen voor mensen hoorbaar kan maken.

De excursie start om 21.00 uur op de parkeerplaats van het pannenkoekenhuis aan de Bermweg 133. Daar wordt een eerste uitleg gegeven.

Aanmelden

SNC laat weten dat er maximaal 25 personen mee kunnen doen aan de excursie. Aanmelden is daarom verplicht. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar snc-secretaris@natuurvriendencapelle.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan de excursie, maar een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd.

Bij regen zullen vleermuizen niet vliegen. Om ongeveer 19.00 uur – dus kort voor de aanvang – zal SNC laten weten of de excursie afgelast wordt. Geen bericht betekent dat de excursie doorgaat.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen