woensdag, juli 24, 2024

Politiecamera geplaatst in Ericastraat

De politie heeft afgelopen week een tijdelijke beveiligingscamera geplaatst op de Ericastraat. Op 1 juli werd er voor de tweede keer een explosief tot ontploffing gebracht. Bewoners moesten opnieuw hun huis uit.

De politie laat weten nog steeds onderzoek te doen naar het motief achter de explosies. Uit onderzoeken van de eerste ontploffing is niet bekend waarom het explosief werd afgestoken. Ook de eigenaar zelf vertelde tegen de redactie van Capelle Vandaag dat hij niet weet waarom hun overkomt.

Woningen gesloten

Na de eerste ontploffing in mei sloot burgemeester Peter Oskam beide woningen in het portiek. Op 1 juli volgde wederom een explosie en besloot de burgemeester opnieuw de bovenwoning voor twee weken te sluiten. Of de woning na de tijdelijke sluiting nog open mag, is afhankelijk van het onderzoek van de politie.

Hoelang de camera blijft staan, is niet bekend. De plaatsing is een maatregel om de veiligheid in de buurt weer terug te brengen.

 

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen