maandag, juni 17, 2024

Nieuwe verkeersbrigadiers bij scholen in Krimpen

- Advertisement -

In de afgelopen weken hebben leerlingen van de Koelmanschool en de Admiraal de Ruyterschool een examen afgelegd voor verkeersbrigadier. In totaal zijn 22 kinderen geslaagd voor hun diploma.

De kinderen zorgen er tijdens het naar school gaan voor dat de kinderen veilig kunnen oversteken. Gehuld in een oranje jas en een stopbord zijn ze onder begeleiding van verkeersagent Rob Koster de straat op gegaan. Daar hebben ze de theorie in praktijk gebracht en examen gedaan.

Automobilisten zijn verplicht om te stoppen voor de verkeersbrigadiers. Ook de ouders van de kinderen spelen hierbij een rol. Aan het begin van het nieuwe schooljaar krijgen ze hun certificaat uitgereikt.

Foto’s: Jeroen van Zomeren

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen