maandag, juni 17, 2024

Succesvolle 1e editie van Hunted in Krimpen aan den IJssel

- Advertisement -

Voor het eerst is vrijdagavond het spel Hunted georganiseerd in Krimpen aan den IJssel. Tientallen jongeren namen het op tegen agenten en boa’s om uit handen van hen te blijven. De jongeren waren zogenaamd uit de gevangenis ontsnapt en moesten weer gevangen worden,

Compleet in een witte overal met rugnummers renden 70 jongeren tussen de 12 en 18 jaar Krimpen aan den IJssel in. Agenten en boa’s begaven zich in auto’s of op fietsen, scooters en motoren door de buurt, om zo de jongeren weer op te gaan zoeken. Wie werd aangetikt was af. De andere jongeren moesten langs stempelposten bij de Vijverhoek en de Kinderboerderij. Wie binnen 2,5 uur weer binnen wist te komen zonder gepakt te worden mocht zichzelf als winnaar zien. Tien jongeren wisten uit handen van de politie en handhaving te blijven. Twee jongeren waren even snel binnen en deelden de prijs.

Het spel Hunted is gebaseerd op het televisieprogramma te Hunt. De politie heeft al op verschillende plaatsen het spel georganiseerd. Handhaving en jongerenwerkers doen tijdens het spel mee. Doel is om jeugd en hulpverleners dichter tot elkaar te brengen.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen