woensdag, juli 24, 2024

Tweede editie Hunted opnieuw groot succes

Vrijdag werd voor de tweede keer het spel ‘Hunted’ georganiseerd in Krimpen aan den IJssel. Een honderdtal jongeren moesten uit handen weten te blijven van agenten en handhavers.

Tijdens het spel nemen kinderen van 12 tot en met 18 jaar het op tegen politieagenten en handhavers. Het spel is bedoeld om de relatie tussen Politie, Handhaving en de jeugd te verbeteren, maar het is ook voor vermaak. Hunted is georganiseerd door Gro-up buurtwerk, Politie, Handhaving, Quawonen, Krimpenwijzer en de gemeente.

Artikel gaat verder onder foto
Bij verschillende punten moesten de ‘voortvluchtigen’ een armbandje ophalen

Tijdens deze editie deden zo’n honderd jongeren mee, net als ongeveer 25 agenten en handhavers. Na een korte uitleg over het spel gaf wethouder Kirsten Jaarsma het startsein. De ‘voortvluchtigen’ moesten langs verschillende stops, terwijl ze uit handen van de hunters bleven.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen