maandag, juni 17, 2024

Aanhoudingen na mislukte woningoverval aan Veld en Beemd

- Advertisement -

De politie heeft twee verdachten aangehouden voor betrokkenheid bij een poging tot overval van een woning aan de Veld en Beemd. Het gezin dat in de woning wordt is al langere tijd slachtoffer van dreigementen. De politie roept mensen die meer weten op om informatie te delen.

Op donderdag 2 maart zou rond half acht ’s ochtends geprobeerd zijn een overval te plegen bij de woning. Hoewel verdere details hierover ontbreken, zegt de politie wel twee verdachten te hebben aangehouden.

Verder verklaart de politie dat er zich eerder verdachte situaties rond de woning hebben voorgedaan en dat het gezin slachtoffer is van dreigementen. De politie weet niet waarom de dreiging zich rond dit gezin afspeelt en zegt rekening te houden met het scenario dat zij onbedoeld slachtoffer zijn.

Onderzoek

De recherche doet verder onderzoek naar de zaak. Mensen die meer weten of mogelijk getuige waren van de overvalpoging of de andere ‘verdachte activiteiten’, worden gevraagd informatie te delen.

Tips melden kan via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen