dinsdag, juli 23, 2024

Postkamer verhuist naar Hervormd Centrum in Zevenhuizen

De Postkamer van stichting ZO! verhuist per 1 april naar het Hervormd Centrum (Dorpsstraat 156) in Zevenhuizen. Voorheen zat de Postkamer in Dorpshuis Swanla.

Vrijwilligers van de Postkamer helpen inwoners met het invullen van een formulier, het ordenen van je administratie, het lezen van een brief of geven advies over de inhoud. Ook worden mensen geholpen bij het aanvragen van toeslagen, uitkeringen, bijstand en tegemoetkomingen.

Vanaf april kunnen inwoners iedere donderdagmiddag van 13.00 tot 14.30 uur bij het Hervormd Centrum terecht met alle (financiële)vragen. Ook in Moerkapelle, Moordrecht en Nieuwerkerk aan den IJssel zijn Postkamers te vinden waar inwoners van harte welkom zijn. Meer informatie over de locaties en spreekuren is te vinden op stzo.nl/postkamer.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen