maandag, juni 17, 2024

Comenius College op zoek naar inspirerende docenten

- Advertisement -

Het Comenius College is op zoek naar veel nieuwe docenten die per ingang van het nieuwe schooljaar kunnen beginnen. Op woensdag 15 maart is er voor geïnteresseerden een ‘Meet & Match’-avond.

Het Comenius College is op zoek naar ‘kanjers die leerlingen van het Comenius College opleidt en klaarstoomt voor de volgende stap in hun leven’. Per ingang van het nieuwe schooljaar worden veel nieuwe docenten gezocht voor de zeven scholen in Capelle, Nieuwerkerk, Krimpen en Rotterdam.

Meet & Match

Voor geïnteresseerden heeft het Comenius een ‘Meet & Match’-avond georganiseerd. Mensen kunnen dan kennis maken met het Comenius College als werkgever en met de verschillende vestigingen: “Je kunt er met de schoolleiding spreken over jouw toekomst als docent, onderwijsassistent of in één van de andere functies.”

De ‘Meet & Match’-avond op woensdag 15 maart duurt van zeven tot negen uur en wordt gehouden op de Comenius Mavo in Capelle aan den IJssel (Lijstersingel 10). Inlopen kan vanaf kwart voor zeven. Aanmelden voor de Meet & Match kan via de website: comenius.nl

Complementaire arbeidsvoorwaarden

Er wordt ook informatie gegeven over mogelijke complementaire arbeidsvoorwaarden die het Comenius College nieuwe collega’s kan bieden. Voorbeelden hiervan zijn: een welkomstpremie bij tekortvakken, een begeleidingstraject voor nieuwe docenten, ontwikkel- en scholingsmogelijkheden, en een prettig en uitdagend werkklimaat, zo laat de scholengroep weten.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen