dinsdag, juli 23, 2024

Senioren kunnen hulp vragen voor invullen belastingaangifte, vrijwilligers gezocht voor ondersteuning

De blauwe enveloppen vallen weer (digitaal) op de deurmat en dat betekent dat de cijfertjes van de belastingdienst weer gecontroleerd en bijgewerkt moeten worden.  Stichting Senioren Actief Zuidplas (SAZ) is op zoek naar vrijwilligers, om ouderen die niet bij kennis zijn om hun belastingaangifte in te vullen een handje te helpen.

Ouderen kunnen terecht Belastingservice coördinator van SAZ, KBO en PCOB. Vrijwilligers komen vervolgens bij u thuis om u te helpen met het invullen van de belastingaangifte. Daarnaast kijken ze gelijk even mee of er nog zorg- en/of huurtoeslag kan worden aangevraagd of moet worden gewijzigd. Zo sta je er weer goed voor.

Vrijwilligers gezocht

Om dit te kunnen organiseren is SAZ op zoek naar vrijwilligers. De eisen zijn niet hoog, maar kennis van zaken bij het invullen van de belastingaangifte en toeslagen is wel gewenst. Daarnaast moet je overweg kunnen met een computer.

Wil je meer weten om aan te melden? Bel op werkdagen en spreek uw naam en telefoonnummer in.

Telefoon 06-15 36 24 43 of stuur een e-mail naar: belastingservice@sazuidplas.nl

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen