dinsdag, juli 23, 2024

Grote vaten met vermoedelijk drugsafval gedumpt op Parallelweg-Zuid

Op de Parallelweg-Zuid in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn zaterdagavond door een automobilist meerdere vaten met vermoedelijk drugsafval aangetroffen. Het gaat om grote opslagtanks met honderden liters inhoud. De vloeistoffen lijken te zijn weggelopen, bij zeker één tank was dit het geval.

De hulpdiensten hebben groot opgeschaald, dit omdat er nog niet bekend was of er chemische dampen vrij kwamen. Gelukkig blijkt dit na metingen van de brandweer niet het geval te zijn. De hulpdiensten maken een plan van aanpak om de vaten te gaan opruimen.

Het is niet precies bekend wanneer de vaten zijn gedumpt. Gezien er één midden op de rijbaan stond en de weg veel wordt gebruikt, zullen ze er nog niet zo lang hebben gelegen.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen