dinsdag, juni 25, 2024

Action opent deuren in winkelcentrum Picassopassage

De Action in winkelcentrum Picassopassage in Schollevaar heeft zaterdagmorgen zijn deuren geopend. De Action vult de grootschalige leegstand in het winkelcentrum op. Afgelopen weken is er hard gewerkt aan de verbouwing, en in een mum van tijd werd de complete winkel gevuld.

Bezoekers van het winkelcentrum reageren met een dubbel gevoel. Veel bezoekers geven aan het jammer te vinden dat de diverse verswinkels, waaronder de slagerij, bakker en groentewinkel, het complex hebben verlaten. Het winkelcentrum is nu voornamelijk een verzamelgebied geworden voor de dagelijkse boodschappen. De Albert Heijn en de Lidl bezetten de helft van het totale complex, en de Action bezet een groot gedeelte van de vrijgekomen ruimte.

Toch blijkt de nieuwsgierigheid wel aanwezig. Zaterdagochtend opende het nieuwe Action-filiaal de deuren en het is gelijk druk. De winkel is feestelijk met ballonnen versierd en winkelaars krijgen vanwege de opening een kraskaart, waarmee ze kans maken op een cadeaubon.

Sluiting Prado

De nieuwe Action vervangt het pand aan de Prado in Capelle-Schollevaar. Deze Action zal in de loop van de tijd zijn deuren sluiten, maar is voorlopig nog geopend. De nieuwe Action zou aanvankelijk zijn deuren pas in het eerste kwartaal van volgend jaar openen. De verbouwing ging echter sneller dan gepland.

 

 

 

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen