dinsdag, juni 25, 2024

Kat Esra geeft brandweer het nakijken

De brandweer is donderdagochtend opgetrommeld om te proberen een kat van het dak te halen. De kat genaamd Esra had zich sinds gisterenavond verschanst in de dakgoot van woning op de Floris Burgwal in Capelle aan den IJssel.

Omdat de kat de volgende morgen nog niet van het dak was gekomen werd de brandweer opgeroepen. Die heeft geprobeerd om de kat van het dak te lokken. Wat ze ook probeerden, de kat gaf geen krimp en kwam niet op de brandweermensen af.

Aangezien de kat vermoedelijk zelf ook wel alsnog van het dak afging, vertrok de brandweer weer. De eigenaar is geadviseerd om de kat zelf proberen te lokken, vermoedelijk zal deze zelf ook alsnog naar beneden kunnen springen. Ook zitten er genoeg balkons waar de kat weer naar binnen zou kunnen gaan.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen