dinsdag, juni 25, 2024

Verkoopafspraak iPhone draait uit in diefstal: politie zoekt mogelijk minderjarige dief

De politie is nog steeds op zoek naar een man die bij iPhone heeft gestolen bij een Capels echtpaar. De dief zou het toestel gaan kopen, maar toen hij eenmaal binnen was heeft hij de telefoon meegenomen zonder af te rekenen.

Het Capelse echtpaar, dat woont aan het Sara Burgerhart Erf in Schollevaar, wil op 1 april een iPhone verkopen aan de man. Het stel had daarom met de man rond 16:00 uur afgesproken. Toen hij eenmaal binnen gelaten werd bij het echtpaar, nam hij de telefoon mee. De politie vermoedt dat hij mogelijk minderjarig is.

Aan de zaak werd afgelopen week voor de tweede keer aandacht besteed in het regionale programma ‘Bureau Rijnmond’. In eerste instantie kreeg de dief de kans om zich te melden bij de politie zonder dat hij herkenbaar in beeld zou komen, hij heeft dat echter niet gedaan. De politie heeft daarom herkenbare beelden van de jonge dief online gezet.

De beelden zijn hier te bekijken.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen