dinsdag, juli 16, 2024

Stopt veerdienst Gouderak? Contract nog niet verlengd

Grote onrust bij de veerdienst tussen Gouderak en Moordrecht. Schipper Henk van Herk plaatste deze morgen een Facebookbericht dat hij al een jaar lang probeert om het contract te verlengen. Het contract loopt namelijk per 1 juni af, en er is nog steeds geen nieuw contract getekend.

Maar hoe nu verder? De lokale omroep RTV Krimpenerwaard heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college van de Krimpenerwaard. Echter ligt volgens de schipper het probleem in zowel de gemeente Zuidplas als de gemeente Krimpenerwaard, beiden hebben nog geen toezegging gedaan voor een nieuw contract.

Het is nu afwachten wat er gaat gebeuren. Het kan dus zomaar zijn dat de historische veerdienst misschien wel komt te verdwijnen.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen