maandag, juni 17, 2024

Brandweer tijdje zoet met gaslekkage Buys Ballotsingel Krimpen aan den IJssel

- Advertisement -

Krimpen aan den IJssel – Buurtbewoners hebben maandagavond rond 23.45 uur een gaslek ontdekt in hun straat aan de Buys Ballotsingel in Krimpen aan den IJssel. Bij aankomst bleek er een gasleiding te lekken, uit voorzorg heeft de brandweer een waterkanon opgesteld.

Stedin is ter plaatse gevraagd om het lek te dichten. Het lek is vermoedelijk ontstaan door de werkzaamheden die aanwezig zijn. Mogelijk dat bij het graven de leiding is geraakt. Nadat Stedin de toevoer na ongeveer een uur had afgesloten kon de brandweer weer vertrekken.

Foto: Boas Bosschaart

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen