zondag, juni 16, 2024

VVD-fractie zet Nico van Veen in het zonnetje

- Advertisement -

Wethouder Nico van Veen (Financiën) is door zijn fractie in het zonnetje gezet nadat Capelle aan den IJssel uitstekend scoorde in de jaarlijkse financiële stresstest.

De Capelse VVD-fractie bedankte Van Veen met een taart van Blooming Bakery, een sociale onderneming die met zorg en liefde lekkers bereid met cliënten van Fier, een hulporganisatie voor slachtoffers van geweld.

Leon Anink (fractievoorzitter Capelse VVD): “Wethouder Van Veen heeft de afgelopen vier jaar hard gewerkt om de gemeentefinanciën op orde te krijgen. Het resultaat is dat Capelle er financieel veel beter voorstaat dan toen deze raadsperiode begon. Hierdoor houden we de lokale lasten laag, terwijl veel andere gemeenten de belastingen moeten verhogen.”

Nico van Veen blijft bescheiden over het behaalde resultaat: “We kijken in Capelle nadrukkelijk hoe we belastinggeld uitgeven. Dat doe ik als wethouder niet alleen, maar met de andere leden van het college, de gemeenteraad en het ambtelijk apparaat. Het is een teamprestatie.”


Lees ook:

Capelle aan den IJssel behaalt tweede plaats na jaarlijkse financiële stresstest

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen