zondag, juli 14, 2024

Aanhoudings- en ondersteuningsteam valt woning verward persoon binnen Hobbemalaan Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel – Het heeft dinsdagmorgen op de Hobbemalaan in Krimpen aan den IJssel een man uit zijn woning gehaald. De hulpdiensten kregen rond half 7 de melding dat de man vermoedelijk de gaskraan had open gedraaid en zijn woning wilde opblazen.

Uit voorzorg werd de brandweer ter plaatse gevraagd, toen bleek dat de gaskraan in ieder geval was dichtgedraaid. De politie maakte een plan om de woning binnen te vallen. Uiteindelijk viel het Aanhoudings- en ondersteuningsteam de woning binnen en is de man aangehouden.

Hij wordt overgedragen aan het zorgkader, de buurtbewoners reageerden opgelucht dat hij werd meegenomen.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen