dinsdag, juni 25, 2024

Getuigen gezocht van vernielingen bij speeltuin Hitland

Afgelopen weekend zijn er meerdere vernielingen aangericht bij een speeltuin in park Hitland en in de directe omgeving. Er is een onderzoek gestart en eventuele getuigen worden gevraagd contact op te nemen.

Het betreft de speeltuin aan de noordkant van het park. Een schommel van de speeltuin is gesloopt en ook een prullenbak is opgeblazen.

Naast dat er vernielingen zijn aangericht, is er ook een speeltoestel weggenomen. Eén van de ‘graafmachines’ is namelijk verdwenen, zo laat Handhaving aan onze redactie weten. Of deze echt is meegenomen of elders in de omgeving weer is gedumpt, is niet bekend.

De schade zou rond de drieduizend euro bedragen.

Artikel gaat verder onder foto
Eén van de graafmachines in de speeltuin is verdwenen
Getuigenoproep

De wijkagenten van Nieuwerkerk aan den IJssel laten weten dat er aangifte is gedaan en een onderzoek wordt gestart. Mensen die iets hebben gezien of gehoord, worden gevraagd hun informatie te delen. Contact opnemen met de politie kan via 0900-8844.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen