donderdag, juli 18, 2024

Jaarwisseling in Capelle aan den IJssel rustig en vooral gezellig verlopen

Afgelopen nacht zijn we voornamelijk in kleine kringen, maar wel feestelijk, het nieuwe jaar ingegaan. Voor de hulpdiensten was het een relatief rustige avond.

De maatregelen weerhielden mensen niet om oud en nieuw toch met elkaar door te brengen. In voornamelijk kleinschalig samenzijn wisten Capellenaren een gezellige jaarwisseling te organiseren. Ook werd er ondanks het verbod het nodige vuurwerk de lucht in geschoten.

Illegaal feest en diverse brandjes

De lichte overtredingen werden gedoogd, maar er waren ook enkele excessen waarbij de politie geen andere optie zag dan op te treden. Zo werd een feest beëindigd in een kantoorpand aan de Schinkelse Baan. Tientallen feestgangers werden gevorderd te vertrekken.

Ook de brandweer moest een aantal keren uitrukken voor de gebruikelijke container- en buitenbrandjes. In tegenstelling tot voorgaande jaren was het wel rustiger, net als in de meeste plaatsen in het land.


Tenslotte willen wij als redactie van Capelle Vandaag ook al onze lezers een gelukkig nieuwjaar wensen! Ook dit jaar zullen wij jullie allemaal weer voorzien van het actuele lokale nieuws. Heeft u tips of suggesties? Laat deze vooral aan ons weten via redactie@capellevandaag.nl

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen