zondag, juni 16, 2024

Auto vliegt uit de bocht op Burgemeester Schalijlaan

- Advertisement -

Een automobiliste is dinsdagmiddag rond half vier uit de bocht gevlogen op de Burgemeester Schalijlaan in Schollevaar. De bestuurster raakte vermoedelijk door een te hoge snelheid de macht over het stuur kwijt en reed het gras in om vervolgens op fietspad tot stilstand te komen. Onderweg raakte ze daarbij een boom.

Omdat de bestuurster het voertuig niet zelf kon verlaten werd de brandweer opgeroepen om een deur te openen. De vrouw kon vervolgens zelf de brancard op en is voor controle door ambulancepersoneel behandeld. De auto is een ruim uur later door een berger opgehaald.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend, wel klagen omwonenden dat de weg gebruikt wordt als een racebaan. Vaak gaat het net goed alleen vandaag even niet. Of de bestuurster van de dit ongeluk te hard heeft gereden wordt onderzocht.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen