woensdag, juli 17, 2024

Auto gestript op de Bouvigne

Dieven hebben donderdagmorgen op de Bouvigne diverse onderdelen van een personenauto gestolen. De eigenaar van de auto trof deze aan zonder motorkap, voorbumper en koplampen. Het is de zoveelste brutale diefstal van een groep criminelen die het gemunt hebben op onderdelen van auto’s.

De politie heeft van de eigenaar de aangifte opgenomen. De schade van de diefstal loopt in de duizenden euro’s.

Eerder doken er al berichten op van diefstallen in Rotterdam Prinsenland, Nesselande en Zevenkamp. Het lijkt er op dat de dieven bewust op zoek gaan naar specifieke voertuigen om de onderdelen te ontvreemden. Met de onderdelen worden schade-auto’s via de criminele route gerepareerd.

Verzekering

Voertuigen waarbij wordt ingebroken of vernield zijn uitsluitend verzekerd wanneer er sprake is van een All-Risk verzekering of een WA beperkt Casco

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen