dinsdag, juni 25, 2024

Traumahelikopter trekt veel bekijks na landing op veldje aan de Bongerd

Een traumahelikopter heeft donderdagmiddag veel bekijks getrokken na een landing op de Bongerd in de wijk Schenkel. De helikopter kwam ter plaatse om een dokter en verpleegkundige af te zetten voor een medisch incident in de nabije omgeving.

Na ongeveer een half uurtje vertrok de helikopter weer. Veel kinderen uit de wijk hebben naar de helikopter gekeken. Een traumahelikopter landing trekt altijd veel bekijks.

Kinderen bij incident
Wat ook opviel is dat heel veel kinderen op de plaats van het incident gekeken hebben, al dan niet met een telefoontje in de aanslag. Dit moet geen prettig gezicht zijn geweest. Agenten hebben zich meermaals van de hulpverlening en het onderzoek moeten afwenden om kinderen aan te spreken.

Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen