zondag, juni 16, 2024

Camper gaat in vlammen op op parkeerplaats Beemsterhoek

- Advertisement -

De eigenaren van een mooie Volkswagen Multivan hebben zaterdagmiddag hun camper in vlammen zien opgaan. De eigenaar was er net een rondje mee wezen rijden nadat de camper voor onderhoud naar de garage was geweest. Gloednieuwe bandjes en een reparatie aan de airco zouden moeten zorgen voor een comfortabele vakantierit in augustus.

Eenmaal op de parkeerplaats ontstond er kortsluiting onder de motorkap en sloegen de vlammen eronder vandaan. Er is nog geprobeerd om te blussen, maar helaas: de vlammen grepen zo snel om zich heen en al snel was er geen redden meer aan.

Bij aankomst van de brandweer kon het interieur van de camper bespaard blijven maar raakte de camper onherstelbaar beschadigd. Een berger heeft het voertuig afgesleept.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen