zaterdag, juni 15, 2024

Politie op zoek naar twee verdachten van schietpartij op de Wiekslag

- Advertisement -

De politie is op zoek naar twee mannen die mogelijk betrokken zijn geweest bij het schietincident aan de Wiekslag op donderdagochtend 17 juni rond 02.00 uur. Een 35-jarige man uit Capelle aan den IJssel liep een schotwond op na een ruzie. Agenten kwamen op een melding van een mishandeling af en troffen de man gewond op straat aan. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Uit het eerste onderzoek is gebleken dat de man voorafgaand aan het schietincident met een groep mannen heeft gestaan bij een portiek aan de Wiekslag, het gaat dan om de flat aan de zijde van de Abram van Rijckevorselweg en het fietspad naar de Couwenhoekseweg. Er is gebleken dat na de schietpartij twee mannen, mogelijk met een auto op de vlucht zijn geslagen. Het gaat om twee mannen met een donkere huidskleur.

Tips melden

Wat de mannen precies met de schietpartij te maken hebben is nog onduidelijk, maar de politie wil wel weten wie het zijn. Heeft u tips? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen