woensdag, juli 17, 2024

Nog geen tips binnen in moordzaak Kattenman Knut

De politie heeft nog geen tips binnenkregen in de moordzaak van de Capellenaar Knut. De politie startte op vrijdag 28 mei een onderzoek nadat de 55-jarige man dood in zijn woning aan de Kringdans werd aangetroffen. Volgens de politie is uit onderzoek gebleken dat de man in de nacht van donderdag op vrijdag is gestorven. De politie is dan ook op zoek naar personen die hem nog hebben gezien op donderdagavond na 19.00 uur.

Knut ook we de Kattenman was een bekende in straat. Buren konden goed met hem opschieten en hij stond altijd voor iedereen klaar. Al ruim 30 jaar woonde hij op zijn plekkie in de Kringdans. Hij had het extra gezellig gemaakt met een bankje voor de deur waar hij regelmatig op te vinden was. Buren schoven dan gezellig aan voor een bakkie en een babbeltje.

Afgelopen week organiseerden bewoners en nabestaanden een stille tocht. Enkele honderden mensen liepen mee, burgemeester Peter Oskam sprak zijn condoleances en steun uit naar de familie en vrienden van de man.

Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen