zaterdag, juni 15, 2024

Rellen en ongeregeldheden blijven uit in Capelle

- Advertisement -

Het is de vierde avond op rij wederom rustig gebleven in Capelle aan den IJssel. De politie heeft fors ingezet nadat er signalen binnenkwamen van mogelijke plunderingen van winkels in de diverse winkelcentra. Burgemeester Peter Oskam gaf dinsdagmiddag een noodverordening af voor De Terp, de Koperwiek en De Scholver (Picassopassage).

Een ondernemer in de Scholver besloot om zijn winkel af te schermen met bussen en hield enige tijd de wacht vanaf de eerste verdieping. De ondernemer vertrok voor 21.00 uur weer uit zijn pand.

De politie heeft op diverse plekken jongeren aangesproken. Hun identiteit is gecontroleerd, na 21.00 uur gingen agenten over tot het handhaven van de avondklok. Automobilisten en personen werden staande gehouden door de agenten. Er werd dan gecontroleerd op de papieren van avondklok.

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen