dinsdag, juni 25, 2024

Kans op verlenging lockdown, ook in Capelle 20 nieuwe besmettingen

De kans op een verlenging van de Lockdown neemt met de dag toe. Nog steeds raken een fors aantal besmet met het coronavirus. Het totaal aantal personen neemt af, maar nog steeds belanden een fors aantal personen in het ziekenhuis. In de afgelopen 24 uur zijn 20 Capellenaren positief getest en zijn 2 Capellenaren in het ziekenhuis terecht gekomen. In totaal zijn 3884 Capellenaren besmet geraakt met het virus en zijn er 100 Capellenaren.

Het bijzondere aan de statistieken blijkt dat er 110 Capellenaren in het ziekenhuis terecht zijn gekomen, 100 Capellenaren zijn overleden. Het is niet bekend of al deze Capellenaren in het ziekenhuis zijn overleden.

Het duurt 5-6 dagen voordat een besmet persoon klachten krijgt. Rond de jaarwisseling zijn de eerste personen van de kerstdagen bekend worden. De verwachting is dat deze week bekend wordt of er een piek is ontstaan in het aantal besmettingen met de jaarwisseling. De gezondheidszorg start op 8 januari met de eerste vaccinaties, minister Hugo de  Jonge verwacht dat pas in het derde kwartaal iedereen die bereid is tot vaccinatie is gevaccineerd.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen