dinsdag, juni 25, 2024

Hond en parkiet overleden bij woningbrand IJsselzicht .St Helenabaai

In een woning aan de .st Helenabaai in de wijk Oostgaarde is woensdagavond een forse brand uitgebroken. Bij de brand kwamen een hond en een parkiet om het leven, twee personen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

De brand zou zijn ontstaan in een slaapkamer en greep snel om zich heen. Korte tijd later sloegen de vlammen aan de achterkant uit de woning. Vanwege de rookontwikkeling werden meerdere woningen met in totaal zo’n 50 bewoners ontruimd.

Omstreeks 22.00 uur werd het sein incident meester gegeven. De brandweer is nog lang bezig geweest met ventileren. Een oorzaak is nog niet bekend.

Foto : Jeroen van Zomeren

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen