woensdag, juli 17, 2024

Dode na schietpartij, auto gedumpt en in brand gestoken op Akkerwinde

Bij een schietpartij op de Clazina Kouwenbergzoom is vrijdagavond 5 juni een 58-jarige Turkse man on het leven gekomen na een schietpartij. Het slachtoffer werd van dichtbij met een automatisch vuurwapen beschoten terwijl hij de hond aan het uitlaten was.

Hulpverleners hebben nog getracht de man ter plekke te reanimeren maar de hulp mocht niet meer baten. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De vermoedelijke vluchtauto van de verdachten is niet veel later op de Akkerwinde in Capelle aan den IJssel brandend aangetroffen. Van de verdachten ontbreekt nog ieder spoor. Tijdens de zoekactie naar de verdachten heeft een politiehelikopter diverse wijken in onder andere Capelle aan den IJssel doorzocht. Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen